Welkom

Waarom heeft een mannendag zin?

Ben jij als man op zoek naar verdieping in je leven? Naar ontmoeting met andere mannen? Om samen na te denken over zingeving? Over geloof, of over de vragen die je daarbij hebt? Over de diverse rollen waar je als christenman in je leven mee te maken krijgt? Over de levensfase waarin je nu zit? Of wellicht over de vragen en de teleurstellingen waarmee je in het leven te maken hebt gekregen?

Frisse en actuele boodschap

We organiseren jaarlijks regionale mannendagen rond een fris en actueel mannenthema. We zoeken daarbij, door tussenkomst van inspirerende en afwisselende sprekers, steeds de verbinding met en tussen mannen vanuit diverse (ook kerkelijke) achtergronden. En daarbij vinden we het belangrijker te onderzoeken wat ons verbindt dan wat ons scheidt.

Groeien in je denken!

En we richten ons vooral op de vraag: "Wat doet deze boodschap met jou persoonlijk?" Want wat je ervan vindt is misschien wel relevant, maar niet direct levensveranderend of groeibevorderend. En daar verlangen we juist naar!

Herken jij je hier wel in? Weet je dan een warm welkom en van harte uitgenodigd om bij ons eens een mannendag bij te wonen!

Nieuws(Bijgewerkt 30-mrt-2017)

1-dec-2016

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief is per email uitgestuurd naar al onze broeders in het historisch Mannendag-Delft bestand.
28-mrt-2017

Terugluisteren Mannendag 2017

Beluister hier de opnamen van Ron van der Spoel en Wim Hoddenbagh.

Agenda(Bijgewerkt 30-mrt-2017)

29-mrt-2017

Delft

Mannendag 2017

Helaas, hij is voorbij. Kijk hier naar wat je had kunnen horen en zien.